Contact

Telefon:

0731.521.944

E-mail:

petrecereadincutie@yahoo.com 

Facebook:

facebook.com/clovnmarcellino

facebook.com/petrecereadincutie

facebook.com/atelieruldincutie

Google+

+MarcellinoClown

+PetrecereaDinCutie

Website:

www.marcellino.ro
www.petrecereadincutie.ro
www.petrecereadincutie.wordpress.com

9 gânduri despre &8222;Contact&8221;

  1. Cel mai bun exemplu antrepreneurial. Fie ca esti mic, fie ca esti mare, nu ai cum sa nu-l admiri pe Marcelino si sa te bucuri de nazrdavaniile lui sau de baloanele colorate modelate in fel si chip. Inca din perioada studentiei multi il luau in ras pentru ca el tot ce vroia era sa devina Clown si sa faca copiii sa zambeasca. Multi l-au luat peste picior si putini au fost alaturi de el, fie doar cu o vorba buna si o incurajare. A trecut peste toate obstacolele, peste toate problemele financiare si si-a realizat visul. Acela da a face copiii sa zambeasca. Multi isi fac firme doar ca vor sa se imbogateasca peste noapte. Am avut multe proiecte antreprenoriale pe mana dar Marcelino si Petrecerea din Cutie au dovedit ca daca ai pasiune, poti crea si poti ramane in picioare pe timp de criza si toate nenorocirile din Romania. Toate astea pentru un zambet inocent al unui copil. Pana cand voi ajunge eu destul de sus si voi promova oameni de calitate si proiecte antreprenoriale poate ca este randul vostru sa faceti ceva pentru ca tot mai multi copii sa-si gaseasca zambetul. FELICITARI Marcelino pentru Petrecerea din Cutie !

    Apreciază

  2. Buna Marcellino!!!sunt o pustoaica de 16 ani care iubeste la nebunie ceea ce faci…mi-as dori si eu sa fiu clovn…dar nush de unde sa incep…poate imi dai si mie cateva sfaturi…si in schimb iti voi da un ZAMBET!…te poooooooop si succes!!!!:X:X:X:X

    Apreciază

  3. As fi interesat pentru petrecerea de botez, in data de 13.05.2012 pe langa mun.Ploiesti, in special la pentru un animator .
    Astept detalii din partea dvs.

    Apreciază

Comentariile nu sunt permise.